Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Fra slott til sjøbu, fra herregård til kafé. I denne boken kan du bli med forfatterne og fotografene til tre stjernesteder i Göteborg og 30 restauranter i Bohuslän, Dalsland og Västergötland. Alle restaurantene oppfyller kvalitetskravene til Västsvenska Mersmak. Boken inneholder oppskrifter, presentasjon av stedet og den forteller om flere utvalgte severdigheter. Den presenterer også et utvalg av gårdsbutikker i Vest-Sverige og Vest-Svensker som er blitt utnevnt til årets kokk. Har oppskriftsregister og forfatterpresentasjon.
Omtale fra forlaget
Fra slott til sjøbu, fra herregård til kafé. I denne boken kan du bli med forfatterne og fotografene til tre stjernesteder i Göteborg og 30 restauranter i Bohuslän, Dalsland og Västergötland. Alle restaurantene oppfyller kvalitetskravene til Västsvenska Mersmak. Boken inneholder oppskrifter, presentasjon av stedet og den forteller om flere utvalgte severdigheter. Den presenterer også et utvalg av gårdsbutikker i Vest-Sverige og Vest-Svensker som er blitt utnevnt til årets kokk. Har oppskriftsregister og forfatterpresentasjon.
Forlag Natur och kultur/LTs förlag
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9789127354937
EAN 9789127354937
Serie Västra Gastronomiska Akademins skriftserie
Omtalt sted Sverige
Språk Bokmål
Sider 200
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket