Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder råd som vanligvis ikke står i kokebøkene. Her får du blant annet vite hvordan du skal unngå at majonesen skiller seg, eggene koker i stykker, kotelettene krøller seg i pannen eller at avokadoen blir misfarget. Du får også vite hvordan du skal bruke ulike former for krydder og krydderblandinger, om fisken er fersk eller frukten er moden. Og skulle du ha behov for hjelp til å fjerne rødvinsflekker på duken eller pusse sølvtøy på en tidsbesparende måte, vil du få tips her. I tillegg inneholder flere av kapitlene enkle oppskrifter der rådene kommer til sin rett. Har oppskriftregister og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Dette er boken for alle som trenger råd og tips for å løse de praktiske utfordringene man kommer ut for på kjøkkenet. Scott Givot og Ingrid Espelid Hovig kommer her med sine beste tips og gode råd. Enten problemene gjelder at deigen ikke vil heve seg eller at majonesen skiller seg .; her kommer hjelpen! Du får også vite hvordan du skal bruke ulike former for krydder og krydderblandinger, om fisken er fersk eller frukten er moden. Det er sausen som avgjør om man er en god kokk. Her finnesen rekke grunnoppskrifter basert på hjemmelaget kraft. Og skulle du ha behov for hjelp til å fjerne rødvinsflekker på duken eller pusse sølvtøy på en tidsbesparende måte, så er det bare å slå opp i Kjøkkentips.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788205339798
EAN 9788205339798
Språk Bokmål
Sider 150
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket