Kjøkkenhygiene

av (forfatter), Johs. Larsen (forfatter), Thor Mårteig (forfatter), Leif Børresen (forfatter), Svein Eliassen (forfatter) og Jan Aas (forfatter).

Yrkeslitteratur 1997 Kassett

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Temaene hygiene og mikrobiologi hører nøye sammen med arbeidsmetoder og holdninger i fagene. God hygiene kan redusere problemer med uønskede mikroorganismer, og det sikrer god kvalitet på de produktene som leveres. Boka er både teoretisk og praktisk orientert.

Omtale fra forlaget

Temaene hygiene og mikrobiologi hører nøye sammen med arbeidsmetoder og holdninger i fagene. God hygiene kan redusere problemer med uønskede mikroorganismer, og det sikrer god kvalitet på de produktene som leveres. Boka er både teoretisk og praktisk orientert.

Bokdetaljer

Forlag Yrkeslitteratur

Utgivelsesår 1997

Format Kassett

ISBN13 9788258403705

EAN 9788258403705

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket