Drømmer du om en frodig kjøkkenhage, enten du har stor eller liten plass? Denne boka viser deg hvordan du går frem, hva du kan dyrke og hvordan du steller kjøkkenhagen gjennom året.
Kjøkkenhagen. De beste tipsene for dyrking i egen hage, sesong for sesong hjelper deg å komme i gang, enten du skal dyrke i pallekarmer eller rett i bakken. Råd om jord, såing, stell og høsting blir grundig forklart, rikt illustrert med foto. Boka er lett å slå opp i, har flere lister over ting å dyrke, og ikke minst en guide til hva du kan gjøre i de ulike sesongene. Forfatter Slyngstad-Hægeland har lang erfaring med dyrking gjennom den populære Hobbygartnerskolen. Sammen med gartner Henriette Solum Pettersen forklarer hun alt på en lettfattelig, faglig og pedagogisk måte.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2024