Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Chili: Oppskriftene i denne boka viser hvordan chili brukes i matlaging fra Marokko til Singapore. Den har bl.a. oppskrifter på guacamole, chili con carne, thaigryte og vodka chili. Hvitløk: Hvitløk : lekre retter med hvitløk til enhver anledning. Tomat: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der tomater er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på både supper, pastaretter, kjøtt- og fiskeretter og grønnsakretter. Sopp: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der både fersk og tørket sopp er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på bl.a. forskjellige soppsupper, salater, pizza og risotto.
Omtale fra forlaget
Chili: Oppskriftene i denne boka viser hvordan chili brukes i matlaging fra Marokko til Singapore. Den har bl.a. oppskrifter på guacamole, chili con carne, thaigryte og vodka chili. Hvitløk: Hvitløk : lekre retter med hvitløk til enhver anledning. Tomat: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der tomater er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på både supper, pastaretter, kjøtt- og fiskeretter og grønnsakretter. Sopp: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der både fersk og tørket sopp er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på bl.a. forskjellige soppsupper, salater, pizza og risotto.
Forlag Spektrum
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9788231605058
EAN 9788231605058
Serie Ingredienser
Språk Bokmål
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket