Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Foruten å gjøre greie for en rekke kjøkkenuttrykk, forklarer boka kort hvordan matretter av forskjellig art tilberedes. Rettens navn angis på norsk og fransk. Dessuten inneholder boka en liste som forteller hva flere hovedretter og desserter heter både på norsk, fransk, engelsk, tysk, dansk, finsk og svensk. Boka utgis i forbindelse med Norges Kokkemesteres Landsforenings 40-årsjubileum i 1994.
Omtale fra forlaget
Foruten å gjøre greie for en rekke kjøkkenuttrykk, forklarer boka kort hvordan matretter av forskjellig art tilberedes. Rettens navn angis på norsk og fransk. Dessuten inneholder boka en liste som forteller hva flere hovedretter og desserter heter både på norsk, fransk, engelsk, tysk, dansk, finsk og svensk. Boka utgis i forbindelse med Norges Kokkemesteres Landsforenings 40-årsjubileum i 1994.
Forlag Norges kokkemesteres landsforening
Utgivelsesår 1994
Format Innbundet
ISBN13 9788299058513
EAN 9788299058513
Språk Bokmål
Sider 371
Utgave 16
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket