Kjøkken og kantine

yrkesrettet norsk for arbeid på kjøkken og kantine for minoritetsspråklig ungdom og voksne

av (forfatter) og Gunnhild Aakervik (illustratør).

Pensumtjeneste 2006 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka tar for seg ulike temaer innenfor kjøkken- og kantinearbeid, blant annet matvarekunnskap, næringsstoffer og helse, hygiene, ergonomi, og miljø og sikkerhet. Oppgaver og ordforklaringer hører med til hvert tema, i tillegg til kjøkkenordliste bak i boka. Beregnet på kjøkken- og kantineansatte med minoritetsspråklig bakgrunn.

Omtale fra forlaget

Boken gir en innføring i ord og begreper knyttet til praktisk arbeid i kjøkken og kantine. Den inneholder også nødvendig kunnskap om matvarer, helse, hygiene, miljø og sikkerhet knyttet til slikt arbeid. Kunnskapen formidles i et lett språk egnet for minoritetsspråklige som ønsker å lære seg bedre norsk. Ord og begreper defineres og forklares på en lettfattelig måte. Den inneholder en rekke arbeidsoppgaver.

Bokdetaljer

Forlag Pensumtjeneste

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788213024914

EAN 9788213024914

Språk Bokmål

Sider 121

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket