Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka tar for seg ulike temaer innenfor kjøkken- og kantinearbeid, blant annet matvarekunnskap, næringsstoffer og helse, hygiene, ergonomi, og miljø og sikkerhet. Oppgaver og ordforklaringer hører med til hvert tema, i tillegg til kjøkkenordliste bak i boka. Beregnet på kjøkken- og kantineansatte med minoritetsspråklig bakgrunn.
Omtale fra forlaget
Boken gir en innføring i ord og begreper knyttet til praktisk arbeid i kjøkken og kantine. Den inneholder også nødvendig kunnskap om matvarer, helse, hygiene, miljø og sikkerhet knyttet til slikt arbeid. Kunnskapen formidles i et lett språk egnet for minoritetsspråklige som ønsker å lære seg bedre norsk. Ord og begreper defineres og forklares på en lettfattelig måte. Den inneholder en rekke arbeidsoppgaver.
Forlag Pensumtjeneste
Utgivelsesår 2006
Format Heftet
ISBN13 9788213024914
EAN 9788213024914
Språk Bokmål
Sider 121
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket