Kjærlighetsnatt på Korfu
Miniserie: Storm i paradis (1)
Da Emma Piper forstår at ekteskapet hun nettopp har inngått, er noe helt annet enn hun hadde sett for seg, forlater hun bryllupsfesten uten å si et ord til den nybakte ektemannen. Det hun trodde var kjærlighet, var bare en forretningsavtale, og hun føler seg sveket og såret. For å slikke sine sår begir hun seg til familiens villa på Korfu, der ingen kan finne henne. Tror hun. Snart banker en viss milliardær på døren.
Da kjærligheten flyttet inn
Miniserie: Tvillingbrødrene (2)
Millionæren Xander Sterne blir isolert i hjemmet sitt med brukket bein etter en bilulykke. Til hans store forskrekkelse ansetter broren hans en slags hjemmehjelp, som dessuten skal flytte inn! Samantha Smith er forsiktig og våger knapt å røre noe i den eksklusive ungkarsleiligheten. Med sin beskjedne sjarm lykkes hun imidlertid med å tine opp Xanders kjølige fasade, og han må snart omdefinere hva som ligger i betegnelsen personlig assistent.
Forlag Harlequin HarperCollins Nordic
Utgivelsesår 2020
Serier Romantikk Storm i paradis (1) Tvillingbrødrene (2)
Genre Romantikk