Kathrine Engseth, populært kalt Katt, har aldri vært forelsket før hun treffer Pål Ivar Sollie. Hun klarer ikke å glemme ham. Dessuten nekter hun å tro at han er så ille som det blir sagt. Uansett, mot henne er han bare kjærlig og god. Pål Ivar selv er rent redd for følelsene han har for den unge, svarthårete jenta med de store, grønne øynene. Han vet selv at han langt fra er blant mors beste barn, og han har ikke brydd seg om det heller, ikke før han treffer Katt. Men de vil ikke få det lett. Det er mange som nærmest vil gå over lik for å få satt en stopper for forholdet mellom dem.
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 2002