Romanen fortsetter der Emmas hemmelighet sluttet. Emma Hartes oldebarn følger i hennes fotspor. Evan Hughes, Emmas amerikanske oldebarn forsøker å finne sin plass i den mektige Harte-familien. Samtidig kjemper Evans kusine, Tessa Longden, mot mannen sin om foreldreretten til deres datter, Adele. Når Adele plutselig forsvinner, må Tessa be søsteren Linnet om hjelp. Linnet O'Neill er den flinkeste av de fire oldebarna, og hun viser at hun er morens naturlige arving. Når India Standish blir forelsket i en britisk kunstner med arbeiderklassebakgrunn, vil hun trosse alle og gifte seg med ham.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2005