Peter Harris har flyttet til Turnham Malpas sammen med kona Caroline for å starte sin gjerning som landsbyens prest. Ekteparet har et godt forhold, men Caroline er preget av at hun ikke kan få barn. De oppdager snart at livet i landsbyen er annerledes enn de har trodd, med intriger, sladder og hemmeligheter.
Craddock Fitch er ganske ny i Turnham Malpas og ønsker å gjøre et godt inntrykk på landsbyboerne ved å være med å arrangere en stor landsbyfest - et tradisjonelt engelsk village show - på eiendommen sin. Sekretæren for festkomiteen, Louise Bisset, den bortskjemte datteren til Sheila og Ron, er en fantastisk planlegger, men har store personlige problemer. I tillegg begynner hun å vise en litt for ivrig interesse for sognepresten.
Mens ukene går og sommeren nærmer seg, begynner landsbyboerne å kjenne presset. Mye skal klaffe for at landsbyfesten skal lykkes, og følelser og sinn settes i kok ...
Forlag Damm
Utgivelsesår 2007