Det handler om Sasha, som bokstavelig talt støter på en vegg og ender opp med å dra til et strandresort i Devon for å komme seg etter utbrenthet, et sted hun elsket som barn. Men det som en gang var et storslått hotell, er nå et falleferdig vrak med komisk dårlige ansatte (jeg elsket å skrive dem!), og været i februar er brutalt. Likevel er hun i en lykkelig ensomhet på den øde, vindblåste stranden, hvor hun får samlet tankene, fått tilbake styrken og prøver å finne ut av ting. Inntil, gjett hva? Jeg er sikker på at du kan... En kjekk, irriterende fyr dukker opp med sine egne problemer – og til hennes irritasjon må hun dele stranden med ham. I starten veksler forholdet deres mellom å ignorere hverandre fullstendig og å sparre med hverandre, men så får de en serie mystiske beskjeder etterlatt på stranden som trekker dem sammen, og... Jeg skal ikke avsløre mer akkurat nå.
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788205611672