Boka handler om forfatterens oppvekst i et trossamfunn, og hennes kamp for å bryte ut av denne tilværelsen.
Dette er historien om forfatterens oppvekst. Om kampen for å bryte ut av en tilværelse bygget på et trossamfunn som virket svært ødeleggende på henne, så ødeleggende at tanken om selvmord virket besnærende. Den "nakne sannheten" inneholder ikke bare det man ønsker å høre. Den inneholder også de mørke sidene som noen må våge å bære frem i lyset, dersom ting skal kunne forandres til det bedre. Forfatteren ønsker med denne boken å sette fokus på alle de som er fratatt muligheten til å styre sitt eget liv i en positiv retning.
Forlag Publica
Utgivelsesår 2011
Omtalt person Sarah Rebekka Vikesland
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketMoren min spurte moren til Kine om hvordan hun fikk ungene til å være så fornøyd med henne som mor, og da sa hun at hun hadde begynt å gi dem en sjokoladebit når de sa at de var glad i mamma