Kirkekaffe

boller, bønner og beretninger

av (forfatter), Anne Marit Jordahl (redaktør), Asbjørn Dahl (oversetter), Laila Dahl Karlsen (oversetter), Fredrik Karlsson (illustratør), Anna Braw (illustratør), Maria Eriksson (illustratør), Anders Hällzon (illustratør) og Gunilla Karlsson (illustratør).

Genesis 2008 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder kakeoppskrifter fra Lindesnes i sør til Karasjok i nord. Her bidrar menigheter både i Norge og i Sverige med sine beste serveringstips, til vanlig kirkekaffe og kirkekaffe når det er fest. Du får du oppskrifter på hvetebakst, småkaker, formkaker og brød. Har register.

Omtale fra forlaget

Denne boken er proppfull av gode oppskrifter når du skal lage kakemat til mange. Her får du kakeoppskrifter fra Lindesnes i sør til Karasjok i nord, menigheter både i Norge og Sverige bidrar med sine beste serveringstips, til vanlig kirkekaffe og til kirkekaffe når det er fest. Attåt serverer vi nostalgiske bilder og fortellinger, de beste bordbønnene og tanker omkring kirkekaffen før og nå. Ny inspirasjon til å utvikle den kirkekaffen du pleier å delta på får du også. Sist, men ikke minst får du også en nyskrevet bordbønn med melodi, spesielt beregnet til bruk ved kirkekaffe. Vidar Kristensen har skrevet tekst og Per Tveit melodi.

Bokdetaljer

Forlag Genesis

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788247603536

EAN 9788247603536

Omtalt sted Norge Sverige

Språk Bokmål

Sider 240

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket