I denne boken får du blant annet svar på hvordan man lager en skolegudstjeneste, hva den kan inneholde, hvorfor et besøk i kirken er viktig for elevene, hvordan man planlegger og gjennomfører høytidsvandringer, og hvordan elevenes stemmer kan komme til orde i julevandringen. Boken både drøfter en del prinsipielle spørsmål og inneholder konkrete eksempler på ulike kirkebesøk, skolegudstjenester og høytidsvandringer. Med litteraturliste.
Hvordan lager vi en skolegudstjeneste og hvorfor er kirkebesøk så viktig for elevene? Hvordan planlegge og gjennomføre en høytidsvandring? Disse og mange andre spørsmål finner du svar på i denne boka, som drøfter en del prinsipielle spørsmål og inneholder konkrete eksempler på ulike kirkebesøk, skolegudstjenester og høytidsvandringer.
Forlag IKO-forlaget
Utgivelsesår 2009