Dette er en kort, rikt illustrert presentasjon av vår nye konge og hans familie. Forfatteren gir en historisk innledning og forteller videre om hvordan kong Harald og dronning Sonja - hver på sin måte - har forberedt seg til sin gjerning. Vi får et bilde av kongeparets arbeid, hvilke interesser de har, hvilke hobbyer de dyrker, og hvordan de og deres barn lever i det daglige. Boken er skrevet med tanke på utenlandske lesere og er velegnet som hilsen og gave til venner og bekjente i andre land.
Utgivelsesår 1991
ISBN13 9788203168369