Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Dette er en kokebok basert på den kinesiske matkulturens kulinariske kjøkken. Forfatteren har valgt ut originaloppskrifter på forretter, fiske-, kjøtt- eller tofuretter, supper og søte retter. I tillegg har forfatteren tatt med varianter av rettene og egne erfaringer. Boken innledes med et kapittel om Kina, innbyggerne og deres tradisjoner. Med ordliste.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9788202164102
EAN 9788202164102
Serie Cappelens internasjonale kjøkken
Omtalt sted Kina
Språk Bokmål
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket