Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken byr på det aller enkleste og de noe mer fancy oppskriftene, etablerte klassikere og moderne utfordringer, småretter og kaker, salater og desserter, snacks og tunge søndagsmiddager, brød og supper. Oppskriftene er hentet fra den ukentlige matspalten i UkeAdressa.
Omtale fra forlaget
Det finnes mange veier til lykke på en lørdagskveld. I denne boken skal vi gå kjøkkenveien, basert på oppskriftene i den ukentlige spalten i UkeAdressa. Utgangspunktet kan være nyinnkjøpte førsteklasses råvarer, men det kan også være kvelder da kjøkkenet tilsynelatende er helt tomt, og veien til matmessig frelse går via den lille skalken i ketsjupflasken helt innerst i kjøkkenskapet. [ketsjup] byr på det aller enkleste og de noe mer fancy oppskriftene, etablerte klassikere og moderne utfordringer, småretter og kaker, salater og desserter, snacks og tunge søndagsmiddager, brød og supper. Hovedambisjonen er å skape moderne retter og raffinerte smaks-sammensetninger med enkle, ujålete virkemidler og råvarer, og med helt standard kjøkkenutstyr. [ketsjup] er en kokebok som er laget for å bli brukt - av hvem som helst. Lars Lian er konditor og hobbykokk, med bakgrunn fra det norske kokkelandslaget og som geskjeftig kafévert. Ole Jacob Hoel er leder av kulturavdelingen i Adresseavisen med kjøkkenskriving som hobby. Sammen har de i snart seks år gått kjøkkenveien - som er navnet på den populære ukentlige spalten i Adresseavisen. [ketsjup] er en apetittvekkende miks av de mest populære rettene fra spalten i UkeAdressa - i nye, oppdaterte utgaver.
Forlag Tapir akademisk forlag
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788251919043
EAN 9788251919043
Språk Bokmål
Sider 239
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket