Keiser & kors

av (forfatter).

Genesis 2018 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

FORFATTERENS EGNE TANKER OM BOKEN OG SERIEN:
I denne serien ønsker jeg å ta dere lesere med på en reise opp gjennom kirkehistorien. Vi begynner fortellingen med de aller første kristne, men det er mitt ønske å skrive meg helt fram til vår egen tid.Det er svært mange spennende personligheter fra ulike århundrer som det kan være vel verdt å stifte nærmere bekjentskap med! Kanskje har også en del av dem noe å si oss i dag? Jeg tror det går en rød tråd tvers gjennom hele kirkehistorien. Til tider har denne tråden vært blodrød. Ofte ble de som ivaretok det opprinnelige budskapet ansett for å være kjettere. I mange århundrer befant den sanne kirken seg i hovedsak utenfor den offisielle kirken, og ble forfulgt av denne.

Men gjennom hele historien har Den Hellige Ånd vært i virksomhet, både innenfor og utenfor de rammene ulike kretser har gitt budskapet. I hver bok kommer jeg til å la én karakter fra persongalleriet få mer plass enn de andre. I denne første boken har jeg valgt Caligula. Han er litt perifer i forhold til bibelfortellingen, og befant seg på øya Capri, langt borte fra Palestina. Men jeg tror det er sannsynlig at de på Capri mottok mange brev om diverse hendelser i Jerusalem. Caligula spilte sin egen rolle i en brutal såpeopera full av intriger og svik, uten å forstå at verdenshistoriens største drama utspilte seg I hans samtid.

Bokdetaljer

Forlag Genesis

Utgivelsesår 2018

Format Heftet

ISBN13 9788247605271

EAN 9788247605271

Serie Veien (1)

Genre Religiøs litteratur Historisk litteratur

Omtalt tid Antikken

Språk Bokmål

Sider 230

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket