Kefta kobba kosi

en smak av kurdisk matkultur

av (forfatter), Kirsten Knudtzon (forfatter), Runa Løwe (forfatter), Trine Bjervig (illustratør) og Christer Larsen (illustratør).

Allgrønn Okkenhaug 2009 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er resultatet av en annerledes norskopplæring for innvandrerkvinner i Nøtterøy kommune. De irakiske kvinnene som deltok ønsket å dele sin matkultur med lokalmiljøet, og fikk gjennom å skrive ned matoppskrifter fra hjemlandet øvd seg i praktisk norsk.

Omtale fra forlaget

Boken er resultatet av en annerledes norskopplæring for innvandrerkvinner i Nøtterøy kommune. De irakiske kvinnene som deltok ønsket å dele sin matkultur med lokalmiljøet, og fikk gjennom å skrive ned matoppskrifter fra hjemlandet øvd seg i praktisk norsk.

Bokdetaljer

Forlag Allgrønn Okkenhaug

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788277620046

EAN 9788277620046

Omtalt sted Irak

Språk Bokmål

Sider 71

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket