Kathryn Kuhlman

hennes åndelige arv og dens innvirkning på mitt liv

av (forfatter) og Ella Gyri Groven (oppleser).

Kabb 2000 Kassett

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken forteller historien om Kathryn Kuhlman, som ble den mest betydningsfulle kvinnelige evangelist som noensinne har levd. Den forteller også om hvordan Gud brukte hennes liv til å preke for og berøre livet til Benny Hinn.

Omtale fra forlaget

KATHRYN KUHLMAN
Hennes åndelige arv og dens innvirkning på mitt liv.
Hennes liv fortsetter å berøre liv ut over hele verden - enn i dag. I 1973 ble en ung emigrant fra Israel også berørt - Benny Hinn. Inntrykket kunne ikke ha vært sterkere. "Herren lot hver preken, hvert mirakelmøte og hvert radioprogram jeg hørte av henne bli en sed i mitt hjerte. Det ble sådd inn i mitt liv. Det vokste. Det blomstret. Gud brukte Kathryn Kuhlman til å sette meg i stand for min tjeneste."Denne bemerkelsesverdige boken er ikke bare en dramatisk fortelling om hvordan den viltre, rødhårige villstyringen fra Concordia i Missouri, Usa, ble den mest betydningsfulle kvinnelige evangelist som noensinne har levd! Det er også fortellingen om hvordan Gud brukte hennes liv til å preke for og berøre livet til Benny Hinn.Benny Hinn har fulgt hennes femti år i tjenesten, og laget denne biografien om hennes liv. Likeså har Benny Hinn en evangelists innsikt når han tolker den virkningen Kathryn Kuhlman hadde på sin samtid. Hvordan hun brakte helbredelsesbudskapet i sin tid. Hvordan hun talte om Jesus slik at tusener ble berørt. Men vi får også innsikt i de personlige nederlag og kamper hun hadde.

Bokdetaljer

Forlag Kabb

Utgivelsesår 2000

Format Kassett

ISBN13 9788278843437

EAN 9788278843437

Omtalt person Kathryn Kuhlman

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket