Katastrofenatten

Elefantus forlag 2016 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Året er 1904, Ålesund står i flammer, og for 15 år gamle Maria og hennes famile får denne katastrofen store konsekvenser. Tvillingbroren Jens slutter å puste, og natten ser ut til å knuse den livredde Maria, som ellers er roligheten selv. Når moren også blir syk, bare timer senere, må Maria ta på seg voksenrollen i familien.

Varmen slo imot henne fra alle kanter med det samme hun kom ut, men det var allikevel isende kaldt. Røyken var kvelende tung å puste i og vinden var forferdelig. Det gnistret fra flammene rundt henne og hun prøvde å beskytte lille Oskar fra gnistregnet som hun kjente sved i sitt eget ansikt."

Dette er første bok i serien om Maria, Jens, lillebroren Oskar og bestevennen Knut og deres familer, og hvordan katastrofe- natten forandret deres liv. Skjebnebrann er en serie som tar leseren inn i en verden av vonde og vanskelige opplevelser, men som samtidig er full av kjærlighet, latter og skjemt.

Forlag Elefantus forlag

Utgivelsesår 2016