Sjette bok i den ultrapopulære serien - nå i fullfarge! Thomas og Harald har som vanlig havnet i en vanskelig situasjon. Det siste påfunnet deres har fått den frekke nerden Melvin til å se rødt, og han er klar for å ta hevn. Men da Melvin prøver å forvandle seg selv til en superhelt, blir ting bokstavelig talt klissete - en bionisk busegutt blir født. Kan Kaptein Supertruse vinne over det nyskapte, gigantiske busemonsteret, eller kommer verden til å gå under i strie strømmer av ekkelt snørr? Ha lommetørkleet klart!
Dav Pilkey (født 1966) lagde sin første tegneserie allerede på barneskolen. Siden den gang har han skrevet en rekke prisbelønte og bestselgende serier, inkludert de elleville eventyrene om Kaptein Supertruse og Hundemannen.
Forlag Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår 2020
ISBN13 9788241951114
EAN 9788241951114
Serie Kaptein Supertruse (6)
Genre Humor
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket15 bokelskere følger dette verket.