Så er det igjen tid for Andebys mest eventyrlystne innbyggere å pakke med seg det aller nødvendigste og legge ut på nye langturer for å boltre seg i eksotiske omgivelser. Denne gangen får vi blant annet være med Skrue, Donald og guttene på diamantjakt i subtropisk sumpmark, og vi får se hvordan det går når Skrue slår seg sammen med Raptus for å finne gullmynter som den legendariske kong Krøsus gjemte unna i sin tid. Så får Donald i oppdrag å reise inn i Sør-Amerikas jungel for å finne en forsvunnet korrespondent, og senere tar han en ny tur til samme kontinent for å rekruttere et lovende fotballtalent. Sørover bærer det også med Ole, Dole og Doffen, som får det for seg at de vil tjene seg rike på et naturlig hårvekstmiddel som bare finnes på en øy i Sydhavet. Og dette er bare noen av opplevelsene som venter deg mellom disse permene!
Forlag Egmont Kids Media Nordic
Utgivelsesår 2023
Serie Donald på eventyr (3)
Genre Humor