Når du blir mamma, dukker det opp tanker du ikke visste du hadde og følelser du kanskje aldri har kjent på før. Plutselig er verden forandret, og mest av alt du.
Bli med psykologene Gro og Amalie Vatne Brean når de tar et dypdykk i den verdenen alle gravide og nybakte mødre befinner seg i, men som få tør å snakke om.
Gjennom klare fakta, konkrete råd og relevante erfaringer viser forfatterne hvordan følelser som sorg, sinne, frykt og ambivalens er en naturlig del av morsrollen.
De utforsker hvordan historien har oversett den psykologiske omveltningen som følger med det å få barn, og peker på hvordan kulturelle forventninger legger en urettferdig byrde på mødre. Sannheten er at når du strever som mor, er det systemet det er noe galt med, ikke deg.
Denne boken er en hyllest til mødres mot og styrke – og en hjelp til å finne balanse i en tid der alt kan føles nytt og overveldende.
Forlag Frisk
Utgivelsesår 2024