Kampen om Lofast

alle høydepunkter om planene, kranglene og byggearbeidene

rikt illustrert reportasjebok om Lofotens fastlandsforbindelse

av (forfatter).

Media services 2007 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne boka inneholder en samling artikler som tar for seg høydepunkter i forbindelse med byggingen av Lofotens fastlandsforbindelse, Lofast. Vi får høre om både planer, krangler og byggearbeider. Artiklene er tidligere publisert i Byggeindustrien og Våre Veger i perioden 1989 og fram til i dag. Med kart.

Omtale fra forlaget

Lokaliseringskamper i forbindelse med viktige samferdselsprosjekter har jeg hatt mye befatning med som journalist og mangeårig medarbeider i bygg-og vegfaglig presse. Denne boka utgjør en komplett samling av artikler og reportasjer som jeg har lagd til Byggeindustrien (de tre første artiklene) og Våre Veger (de resterende artiklene) over en periode på 18 år - fra 1989 og fram til i dag. Stoffet er redigert i tidsmessig kronologisk rekkefølge og har bare vært gjenstand for minimale endringer og justeringer til bokformatet. I sum danner dette en sammenhengende og dramatisk fortelling om milepælene i dette store og teknisk kompliserte vegbyggeriet som er blitt så mange år forsinket på grunn av bitre stridigheter om trasévalget. Utover det autentiske journalistiske materialet har jeg tilført boka litt annet småstoff pluss atskillig nytt fotomateriale. Kampen om Lofast" er ei rikt illustrert reportasjebok som beskriver alle høydepunkter om planene, kranglene og byggearbeidenene vedrørende Lofotens fastlandsforbindelse. Lørdag 1. desember foretok HKH Dronning Sonja den høytidelige åpningen av dette nye vegprosjektet. Kampen om Lofast kom i salg fra samme dag og har markert seg som en bestselger i denne regionen.

Bokdetaljer

Forlag Media services

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788299772709

EAN 9788299772709

Omtalt sted Nordland

Språk Bokmål

Sider 127

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket