Kamasutra for lesbiske

av (forfatter) og Roger Payne (illustratør).

Notabene forl. 2006 Innbundet

Kjøp boka hos ark.no

Boken overfører den opprinnelige Kamasutras ånd og hensikt til kvinners liv i det tjueførste århundre. En historisk bakgrunn og visuelle fremstillinger av lesbiske i kunsten ledsages av detaljerte instrukser i et repertoar av stillinger og teknikker som vil hjelpe dagens kvinne til bedre elskovsferdigheter i alle stadier av livet, fra tenårene til årene etter overgangsalderen. Boken inneholder råd om hvordan man møter partnere, dating, forførelse og forhold, seksuell helse, biseksualitet, S&M, trekanter og andre sider ved sex med samme kjønn. Har litteraturliste og register.

Kamasutra er en nesten 2400 år gammel, men finner fremdeles gjenklang i vår tids liv og kjærlighet. Kamasutra for lesbiske er den første håndboken som gjentolker de tidløse erotiske rådene i den ikoniske, eldgamle indiske veileder i elskov for kvinner og hyller lidenskapen og kjærligheten kvinner i mellom. Kamasutra for lesbiske er en frodig illustrert ferd gjennom ulike seksuelle stillinger, og dekker alt fra det å møte en partner, kyss, forførelse og forspill til onani, penetrering, sexleketøy og eksprimentering. Det er den ultimate håndboken i tilfredsstillende, spennende lesbisk kjærlighet. Den oppmuntrer til nytelse og sensualitet, uhemmet nytelse og lek, og gir samtidig praktiske råd om seksuelle teknikker, parforhold, følelsesmessig velvære og seksuell helse. Den er visuelt oppsiktsvekkende idet den er illustrert med utsøkte kunstverk, malerier og erotiske tegninger som fanger opp kvinnekroppen i all dens strålende skjønnhet. Om du befinner deg i et langvarig forhold eller nettopp har begynt å utforske din seksualitet eller nyter friheten som single, vil denne boken gi deg de opplysningene du trenger for et dynamisk og lykkelig kjærlighetsliv.

Forlag Notabene forl.

Utgivelsesår 2006