Kamasutra for homofile

av (forfatter), Roger Payne (illustratør) og Trine Farstad (gjendikter).

Notabene forl. 2006 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken utforsker alle sider ved homofil sex, i tillegg til tar boken opp temaer som hvordan man finner en partner, emosjonelle problemer og sikker sex. Med register.

Omtale fra forlaget

Kamasutra, den gamle, berømte indiske elskovsteksten, har krydret og styrket menneskers sexliv siden 300-tallet. Nå er den gjendiktet som den ultimate sexguide for homofile menn. Kamasutra - nytelse for homofile er en hyllest til homofil erotikk og beskriver med klare ord hva filosofien i den opprinnelige Kamasutra - å uttrykke uhemmet nytelse gjennom sex - kan tilføre homofile i dag. Boken er skamløs oppfordring til kjærlighet og sex, nytelse og sanselighet, uhemmet erotikk og lek. Det er også en visuelt betagende bok med utsøkte, sensuelle illustrasjoner fra orginalteksten, klassiske homoerotiske illustrasjoner og flotte instruksjoner. Uansett om du lever i et fast partnerskap, et åpent parforhold eller nyter et liv i seksuell frihet, vil boken gi uvurderlige råd for et lykkelig, sunt og tilfredsstillende sexliv. Boken utforsker alle sider ved homofil sex - oralsex og masturbering til analsex og fetisjer - i tillegg til viktige aspekter som hvordan man finner en partner, emosjonelle problemer og sikker sex.

Bokdetaljer

Forlag Notabene forl.

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788248208259

EAN 9788248208259

Språk Bokmål

Sider 144

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket