To mennesker blir brutalt myrdet en bitende kald desembernatt i New York. Morderen liker å seigpine ofrene sine, og han har en signatur: en klokke. Tikkingen fra klokken akkompagnerer ofrenes siste minutter blant de levende. Klokkemakeren dreper med sylskarp presisjon, og åstedsgransker Lincoln Ryhme har bare timer på seg til å stoppe ham. Kathryn Dance er ekspert på avhør og bevegelseslære. Hun er like skeptisk til tekniske bevis som Lincoln er til vitneavhør, men sammen nærmer de seg en utspekulert og ondskapsfull mesterhjerne.
Utgivelsesår 2019
ISBN13 9788202621520
EAN 9788202621520
Serie Lincoln Rhyme (7)
Genre Politi og detektiver Krim
Nok en innertier og nok en bok som i tillegg til plottet er spekket med spennende opplysninger om et tema ( kan jo ikke røpe hvilket her- men jeg blir stadig opplyst om spennende ting som betyr noe for meg i mitt dagligliv når jeg leser deaver sine bøker .
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket137 bokelskere følger dette verket.