Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boken handler om hvordan man velger, kombinerer, tilbereder og smaker på kaffe. Du finner forklaringer på hvordan man smaker, samt praktiske øvelser du kan utføre, i tillegg til informasjon om kaffens ulike former, og om utstyret man ikke kan være foruten når man skal tilberede og servere kaffe. Boken har også oppskrifter på forskjellige kaffedrikker og desserter med kaffe som ingrediens. Med oppskriftregister.
Omtale fra forlaget
Interessen for kaffe er stadig økende. Kaffe drikkes gjerne på kaffebarer hvor utstyret til å lage god kaffe er bedre. Denne kvalitesbevisstheten har også økt kunnskapstørsten etter å vite mer om kaffe. Det er dette behovet vi ønsker å dekke med denne boka. Den tar for seg prøvesmaking av kaffe og hvordan gjennomføre slike tester. Et kapitel er viet hva en bør spise til kaffen og kaffe brukt i oppskrifter som smakstilsetter. Her er de beste kombinasjonene presentert og i hvilke sammenhenger de passer best. 42 oppskrifter, kjøperåd, risting, kvaliteter og mye mer.
Forlag Fortellerforl.
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9788281030732
EAN 9788281030732
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket