Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka fortel om Rigmor Skjervagen, fødd på øya Austebø på Helgelandskysten, og som har brukt livet sitt til å koke og servere mat. Her fortel ho korleis du skal koke prim og kålgraut, møsbrømlefse og gammalsalta sei, lammerull og sviskegraut, rabarbravin og kjøtt i mørke, og mykje meir. Har register.
Omtale fra forlaget
Boka fortel om Rigmor Skjervagen, fødd på øya Austebø på Helgelandskysten, og som har brukt livet sitt til å koke og servere mat. Her fortel ho korleis du skal koke prim og kålgraut, møsbrømlefse og gammalsalta sei, lammerull og sviskegraut, rabarbravin og kjøtt i mørke, og mykje meir. Har register.
Forlag Yttersida forl.
Utgivelsesår 2005
Format Spiral
ISBN13 9788299717502
EAN 9788299717502
Omtalt sted Nordland
Omtalt person Rigmor Skjervagen
Språk Nynorsk
Sider 141
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket