Omtale fra forlaget
KÅL er både supermat, slankemat og en uunnværlig ingrediens i vår husmannskost. Kål er også rimelig og ikke minst veldig godt! Enten det er som hovedrett eller som tilbehør. «Kål Hos Pelle» er en herlig kokebok som hyller kålen i alle dens varianter. Den byr på 82 fristende kåloppskrifter, som grønnkålsuppe, spisskålrisotto, kålruletter, broccoli- og kyllingwok, blomkål i karri med kylling og eple, gratinert blomkål, Pelles fisk- og skalldyrsuppe, rødkål med blåmuggost, pærer og ristede valnøtter, coleslaw og surkål.
Pelle Danielsson er kokk og driver den Michelinguide-anerkjente restauranten
"Hos Pelle" i Göteborg. Han har en forkjærlighet for husmannskost og hevder at ingen annen grønnsak kan måle seg med kålen.
Forlag Gursli Berg
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788293311041
EAN 9788293311041
Språk Bokmål
Sider 135
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket