Et brukerorientert læreverk Juss er et faglig solid læreverk. I tråd med tilbakemeldinger fra brukerne har forfatterne videreført og fornyet æreverket. Bøkene er faglig oppdatert og speiler dagens samfunn. Læreverket består av lærebøker og nettressurs.
Juss 1 og 2 kjennetegnes ved:? Faglig solid innhold? Klar og ryddig framstilling av fagstoffet? Pedagogisk struktur med fortløpende eksempler? Rikt oppgaveutvalg? Utstrakt bruk av illustrasjoner og figurerNettressurs for elev (årslisens)? Teorisammendrag til samtlige kapitler? Fordypningsstoff? Ekstra oppgavestoff? Metodetips? Mønsterbesvarelser og løsningsforslagNettressurs for lærer (årsabonnement med passord)? Oppdatering om viktige endringer og nyheter i faget? Fordypningsstoff? Eksamensoppgaver med løsningsforslag? Årsplan? Aktuelle lenkesamlingerForlaget arrangerer et årlig etterutdanningsseminar for brukerne av læreverket.
Forlag Gyldendal undervisning
Utgivelsesår 2007