Omtale fra forlaget
En ny generasjon kokker, matbloggere og andre entusiaster har revolusjonert synet på grønnsaker. Med inspirasjon fra India, Midtøsten og Europa gir matblogger og godt.no-spaltist Julie Ilona Balas deg de beste oppskriftene - enten det er til frokost, lunsj eller middag.
På enkelt vis kan du lage chips av grønnkål, hjemmelaget yogurt av kokos, avocadobrownie, chili sin carne og masse andre fargerike og smakfulle retter. Det er sunt, det er miljøvennlig, det er billig - og det er veldig godt.
Julies grønne kjøkken er en kokebok som feirer mangfoldet i de grønne rettene. Enten du vil overraske gjestene med bedre tilbehør til søndagssteken, eller vil forsøke noen helt nye og overraskende smakskombinasjoner - dette er boken for alle grønne matentusiaster.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2015
Format Innbundet
ISBN13 9788248916994
EAN 9788248916994
Språk Bokmål
Sider 142
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket