Inneholder: White christmas, Julekveldsvise, Sonjas sang til julestjernen, Mary's boy child, Romjulsdrøm, Winter wonderland, Glade jul, Nå tendes tusen julelys, Jeg er så glad hver julekveld, Å jul med din glede, Du grønne glitrende tre, Deilig er jorden.
Hanne Krogh synger 12 av våre vakreste julesanger. En nydelig klassiker som endelig er relansert i nytt design på CD til lavpris! Det blir ikke ordentlig jul før vi hører Deilig er jorden, Mary's Boy Child, White Christmas, Glade jul og Winter Wonderland. Og Hanne Kroghs stemme gir oss julestemning allerede i november...Ellers er også disse kjente julesangene med: Julekveldsvise, Sonjas sang til julestjernen, Romjulsdrøm, Nå tennes tusen julelys, Jeg er så glad hver julekveld og Du grønne, glitrende tre.
Forlag Barneselskapet
Utgivelsesår 2005