Julens historie

av (forfatter) og Nils Ole Oftebro (oppleser).

Barneselskapet 2008 CD

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne julehistorien møter du de to små trollene Skurve og Lurve som bor for seg selv ute i skogen. En dag, like før jul, blir grantreet som de leker i, hugget ned. Det skal bli juletre. Skurve og Lurve gjemmer seg i treet og blir med til gården. Der blir de to trollene kjent med alt det som hører julen til; juletre og julepynt, engler og stjerner, gjetere og vise menn. De møter også Josef og Maria og det lille barnet i krybben.

Omtale fra forlaget

Alle barn har sterke forventninger når julen nærmer seg, men ikke alle vet hvorfor vi feirer jul og hvilken opprinnelse de ulike tingene vi tradisjonelt forbinder med jul har. Eyvind Skeie har skrevet et eventyr som gir barn og voksne en munter og morsom innføring i julens historie. Forteller er Nils Ole Oftebro. Det handler om de to små trollene, Skurve og Lurve, som bor for seg selv ute i skogen. En dag, like før jul, blir grantreet som de leker i, hugget ned. Det skal bli juletre! Skurve og Lurve gjemmer seg i treet og blir med til gården. Der blir de to trollene kjent med alt det som hører julen til; juletre og julepynt, engler og stjerner, gjetere og vise menn. De møter Josef og Maria og det lille barnet i krybben. Men hva har to små troll i julen å gjøre? Lydboken inneholder også en sang med tekst av Eyvind Skeie og musikk av Eyvind Andreas Skeie. Camilla Trøen synger.

Bokdetaljer

Forlag Barneselskapet

Utgivelsesår 2008

Format CD

ISBN13 9788242939630

EAN 7023063720220

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket