Drøm deg bort til sjarmerende Castle Street, i denne romantiske juleromanen fra den millionselgende topp 10-forfatteren Jessica Redland. Noen ganger trenger man litt julemagi for at drømmene skal gå i oppfyllelse ... Charlee er sjokolademester, og hennes drøm er å følge i bestefarens fotspor og etablere en sjokoladebutikk. Valget faller på den idylliske kystbyen Whitsborough Bay. Til alt hell finner hun det perfekte lokalet i handlegaten Castle Street. Nå må hun bare rekke å pusse opp og åpne butikken innen årets julehandel starter. Men med en håpløs kjæreste og utallige forsøk på å klare ting på egen hånd, kjenner hun på frykten for «å ikke rekke det i tide. Uten en familie som støtte, føler hun seg alene og fortapt i nye omgivelser, og med seg i bagasjen har hun hendelser fra fortiden som gjør den stadig tyngre å bære. Men julestemningen og innbyggerne i det lille lokalsamfunnet får henne gradvis til å tine opp. Og da rørleggeren Matt kommer henne til unnsetning når hun trenger det som mest, øyner hun et håp om at alle hennes drømmer kan gå i oppfyllelse denne julen. "Hvis du ser etter en koselig juleroman, er dette boken for deg!" theartsyreader «En vakker, medrivende juleroman.» cerislittleblog «En feelgood-bok, perfekt å krype opp i sofaen med ... jeg anbefaler deg å sette den på julens leseliste» kirstyreviewsbooks
Utgivelsesår 2025
Format EPUB
ISBN13 9788202890506
EAN 9788202890506
Serie Jul i Castle Street (1)
Språk Norsk bokmål