Jul i hagebyen

adventskos og julestemning inne og ute

av (forfatter), Victoria Dam (foto), Victoria Dam (illustratør), Guri Pfeifer (foto), Astrid Waller (foto) og Simen Skari (foto).

Cappelen Damm 2022 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Vintergrønne kranser og julerøde frukter. Grønn pizza på vedovnen ute og appelsingirlandere i vinduet inne. Glasur-engler på juletreet og griljert skinke på bordet. Og pepperkaker, selvsagt. Hagedesigner og interiørentusiast Victoria Dam bobler av kreativitet når julen nærmer seg, og i Jul i hagebyen viser oss hun oss hva hun gjør og lager, som adventsstaker, blomsterdekorasjoner og dekorerte lys, spiselig juletrepynt og gaver, varme drikker og krydret julebakst, et bugnende julebord og et fristende nyttårsbord. Som bildene i boken viser, gjør hun mye sammen med de to tvillingjentene sine. Grønnkål, granatepler, appelsiner og nyper, grener, kvister kongler og tyttebær: Victoria Dam tar naturen med inn i denne utømmelige inspirasjonskilden til å skape jul hjemme hos deg selv. Hun er også en dyktig fotograf med blikk for detaljer og har selv tatt et stort antall av bokens mange bilder. Født i Sverige, barneår i India og bosatt i Ullevål hageby i Oslo: Minner og tradisjoner fra ulike steder danner bakteppet for hennes egen julefeiring. I boken deler hun mormor Ingers oppskrifter på mat, bakst og julegodt og sine egne oppskrifter på dekorasjoner, pynt, gaveinnpakning og mye mer – alt som gjør julen til lune, stemningsfylte dager for hele familien. Jul i hagebyen er boken du som er glad i å lage jul vil elske og garantert hente frem jul etter jul.

Utgivelsesår 2022

ISBN13 9788202754389

EAN 9788202754389

1 bokelsker følger dette verket.