Jørn Andersen

"den nordkoreanske sjefen"

biografi

av (forfatter).

Your Story 2019 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Jørn Andersen ble landslagssjef i fotball i Nord Korea i 2016. Etter hemmelige samtaler i et halvt år, sa han ja til jobben og reiste til det lukkede landet. Så ble han borte. Ingen hørte noe fra ham på fire måneder før journalist Lasse Olsrud Evensen fikk en email.

«Lasse, har du lyst til å komme til Nord Korea for å lage en reportasje».

Det ble starten på en TV-dokumentar fra Jørns liv i Nord-Korea som hadde store seeretall på NRK og som har blitt sendt fem ganger på statskanalen. Nå kommer boka om et usedvanlig spennende fotball-liv ulikt alt annet. Andersen ble to år i det lukkede landet.

Dette er historien om den første utlendingen som ble toppscorer i Bundesliga, om mannen som har blitt slått ned av Rune Bratseth, som måtte flykte for livet da fotballsupportere i Hellas ville drepe ham, om å bli dolket i ryggen av folk han stolte på, om kampfiksing, om store penger, om overvåkning i Nord Korea, og om mistro og utskjelling da han tok jobben i Nord-Korea.

Boka er stappfull av historier som holder leseren i ånde fra perm til perm, helt fra Jørn Andersen tok på seg sine første fotballsko i Skjærviken ikke så langt unna Fredrikstad i Østfold, til han gikk fra landslagssjef i Nord Korea til klubbtrener i Sør Korea og politikken i kulissene da han vekslet mellom to fiender som arbeidsgiver.

Vi får også høre bokas forfatter, Lasse Olsrud Evensens, dramatiske historie da han var nære ved å miste livet i Nord Korea og kom hjem til Norge med en plantet koffert full av anabole steroider og narkotika.

Bokdetaljer

Forlag Your Story

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788269157901

EAN 9788269157901

Omtalt sted Norge Nord-Korea

Omtalt person Jørn Andersen

Språk Bokmål

Sider 332

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket