Joakimhuset

räkna de lyckliga stunderna blott

av (forfatter).

Kolofon 2019 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

En grytidlig morgen, den 3. februar i 1936, ankom jeg, Hans Mørch Ferkingstad, vår fantastiske, unike klode. Skrivingen begynte jeg med i sen pensjonsalder. En dag hadde jeg fantasert i hop noe som lignet en bok. Jeg kalte den "Logas favn" og fikk den trykket i en del eksemplarer. Det var til min 82 årsdag omtrent. Bok 2, Joakimhuset, er klar for trykking, vel ett år etter. Nesten til 83 årsdagen. Jeg koser meg med skrivingen. Fyller timene som blir til overs når alt som skulle og måtte gjøres er unnagjort. Hvor mye det kan bli til, vil tiden vise. Kanskje én bok til, kanskje to. Jeg er i alle fall godt i gang med den neste. Jeg får se hva det blir til. Kjekt er det uansett.

Joakimhuset skulle selges. Jeg, fortelleren, ble valgt som takstmann. Under min runde i huset, så jeg en liten beskjeden trekiste jeg falt for. Eierne hadde sikret seg alt av inventar som hadde verdi for dem. Kisten ble min. Innholdet viste seg å være bunter med håndskrevne hefter. Nedtegnelser gjort av fire personer i familie med hverandre. Far, datter, datterens mann og sønn. Dagligdagse hendelser, små episoder, intime betroelser, gleder, sorger og skuffelser. Heftenes innhold har jeg samlet i denne bok.

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2019

Format Heftet

ISBN13 9788230018941

EAN 9788230018941

Omtalt tid 1900-tallet

Språk Bokmål Nynorsk

Sider 316

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket