Forfatteren beskriver sine erfaringer med å prøve å etterleve Jesu bud om å leve sparsommelig og å dele med fattige. Han presenterer en tilnærming til åndelig modning som er inspirert av metoder for meditasjon og deltakelse innen østlig kampsport.
"Mark Scandrette er en fascinerende person. Han er både poet og aktivist. Hans livsstil inspirerer. Ikke bare tenker han kreativt, men han lever kreativt. Boka hans inviterer til dristige kjærlighetshandlinger, den utfordrer til å trosse status quo, den hjelper oss til å overrumple verden med Guds godhet og den forfører oss med Guds nåde." Shane Claiborne forfatter, forkynner, aktivist og synder Mark Scandrette er en av grunnleggerne av ReImagine og Jesus Dojo. ReImagine er et senter for åndelig veiledning i San Francisco, og Jesus Dojo er et treningsprogram inspirert av Jesu liv og lære. Jesusveien - eksperimenter underveis er hans første bok på norsk.
Forlag Luther
Utgivelsesår 2011