JESU BLOD GIR LIV & KRAFT!
I denne klassiske utleggelsen av Skriften veileder Andrew Murray leseren til en fullstendig forståelse av betydningen og realiteten til kraften i utgytelsen av Jesu blod. Forbløffende resultater kan skje i ditt liv straks du har lært mer om kraften i Jesus blod og hvordan benytte denne når du strever med vanskelige situasjoner i ditt liv. Dette mektige våpenet brukt i åndelig krigføring inneholder hemmeligheten til et seirende liv. La den Hellige Ånd lære deg å grunne på viktige bibelvers som du kan proklamere høyt inn i din situasjon. Bruk stemmen din med autoritet og tal imot din fiende og tal ut blodets kraft over problemet.
Andrew Murray (1828-1917) var pastor og forfatter i mange år, både i byer og på landsbygda i Sør Afrika. Han ble gift med Emma Rutherford i 1856. De fikk 8 barn, 4 sønner og fire døtre. Misjon hadde førsteprioritet i hans liv og virke.
Forlag Bønn & faste for Skandinavia
Utgivelsesår 2019
Andrew Murray legger her kraften i Jesu blod fram på en bibelsk grundig måte og oppfordrer leseren til å søke, innse og ta imot det Jesu kraft i blodet har å tilby. Vi kan høre om blodet, men allikevel ikke klare helt å se hvilken sentral plasse den har i Guds Ord og hvilken sentral plass den bør ha i vårt liv som troende. Det er kraft i Jesu blod, og det budskapet må vi aldri la noen ta fra oss. Vi må la kraften i blodet bli den kraften som bringer liv og liv i overflod i vårt Kristne liv. Murray skriver på en engasjerende måte, og kan være til god hjelp til dem som trenger styrke i troslivet sitt, noe jeg tror alle kristne gjør. En god bok som tar for seg mange sider ved Jesu blod som det er viktig å være klar over.