Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka skal gi deg inspirasjon og kunnskap til kreativ utnyttelse av elgkjøtt. Alle deler av slaktet omhandles med ulike tilberedningsmetoder og over hundre oppskrifter. Tradisjonelle retter går hånd i hånd med mer moderne kreasjoner. Boka er krydret med små litterære perler fra kjente forfattere og bidrag i form av historier knytter til elg og elgjakt fra profilerte personer.
Omtale fra forlaget
Boka gir deg inspirasjon og kunnskap til kreativ utnyttelse av elgkjøttet og tar for seg alle deler av slaktet, med forslag til ulike tilberedningsmetoder og over hundre oppskrifter. Tradisjonelle retter presenteres side om side med mer moderne varianter - til felles har de enkel tilberedning og lett tilgjengelige råstoffer. Boka er krydret med små litterære perler - gode historier om elg og elgjakt fra kjente forfattere og jegere. Esten Borgos' fotografier er et fristende følge til teksten.
Forlag Landbruksforl.
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788252927344
EAN 9788252927344
Språk Bokmål
Sider 142
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket