Forfatteren er regresjonsterapeut, og hun har selv gjennom regresjon reist tilbake til sin tidligere tilværelse som Sophie Scholl. Scholl var aktiv i motstandsbevegelsen i Tyskland under andre verdenskrig, og gjenopplevelsen av livet som henne ga forfatteren en mulighet til å behandle fastlåsthet og smerte i sitt nåværende liv.
I flere regresjoner opplevde Unni Helen Sørnes å befinne seg i en ung kvinnes modige, men også angstfylte kropp i omgivelser preget av terror og frykt. Videre utforskning gjennom flere år har overbevist henne om at personen den gangen var tyske Sophie Scholl, et av medlemmene i motstandsgruppa "Den hvite rose". En medrivende og sensasjonell norsk historie om reinkarnasjon, åpent og modig fortalt. Samtidig gir boken forklaringer på hvordan regresjonsterapi kan føre oss milevidt videre i vårt selvutviklingsarbeid og gi oss dype innsikter og frihet fra smerte og fastlåsthet. 212 s., innb., ill. Pris: 349,-. Eufemia forlag.
Forlag Eufemia forl.
Utgivelsesår 2011