Børre Rognlien har vært tillitsvalgt i idrett og politikk i over 50 år. Han er født i Hurdal på Romerike. Han startet allerede som 18-åring bokseklubb i Eidsvoll, og har vært tillitsvalg i norsk idrett siden. Han har gått alle trinn fra leder av lag til å bli president i Norges Idrettsforbund. En av svært få som har ledet både særforbund og idrettskrets. Har ledet mange store arrangementer som VM på skøyter og VM i ishockey, og hurtigløpene i OL i 1994 i Vikingskipet. Har stått sentralt i mange viktige kamper i norsk idrett, som bl.a. bygging av nytt Bislett, innføring av momskompensasjon for anlegg og drift, endring av tippenøkkelen, og i diskusjonen om olympiske og paralympiske leker til Norge. Han har også i en rekke år vært tillitsvalgt i politikk, og vært både bystyrerepresentant og stortingsrepresentant for Oslo Høyres.
Forlag Kolofon
Utgivelsesår 2017