Jeg er William

av (forfatter), Mikkel Sommer (illustratør) og Egil Halmøy (oversetter).

Gyldendal 2015 Innbundet

Kjøp boka hos ark.no

Vingummi, gangstere og en kjempestor hund.

"Jeg er William. Mora mi er en skrulling. Faren min døde i fjor sommer. Jeg bor hos onkel Nils, og han er normal. Mer er det ikke å si om den saken".
Så veldig normal er onkel Nils kanskje ikke. Han jobber som heler, eller "importeksport" som onkel Nils kaller det, og er i tillegg en notorisk gambler. Så ille, faktisk, at da han en dag.innser at han har pådratt seg såpass høy gjeld til den lokale gangsteren Djernis at han neppe vil komme fra det med livet i behold, velger han å legge seg flat på sofaen, og bli der.
William vet at om han mister onkelen også, har han ingen. Han gjør derfor det onkelen ikke tør, han tar.turen til Djernis, for å be om en utsettelse på nedbetalingen av gjelden.
Det er i hvert fall planen. Om han klarer å komme seg helskinnet forbi skolebøllene Martin, Miller og Ahmed er en annen sak...
Sårt, varmt, tøft.og veldig, veldig morsomt om omsorgssvikt, ensomhet, gangstere og en kjempestor hund. Jeg er William er Kim Fupz Aakeson på sitt beste.
Illustrert av Mikkel Sommer.

Utgivelsesår 2015

ISBN13 9788205485822

EAN 9788205485822

Du vil kanskje også like

• "Jakob og Neikob" av Kari Stai
  • "Alle utlendinger har lukka gardiner - roman" av Maria Navarro Skaranger
  • "Råta" av Siri Pettersen
  • "Odinsbarn" av Siri Pettersen
  • "Tonje Glimmerdal" av Maria Parr
Alle bokanbefalinger for dette verket