Personlighet kan tydeligvis deles inn i fargegrupper. Agneta 49 år føler seg helt gjennomsiktig, og synes hun går i ett med tapeten. Barna er utflyttet og melder bare når de trenger penger. Kollegaene bryr seg ikke om hva hun driver med, og mannen hennes driver med fuglekikking og ulike former for sport. Han forteller Agneta at kroppen er et tempel som ikke må skitnes til med usunnheter. Nei, det er granateplekjerner og Quinoa som gjelder. Agneta spiser gode oster og drikker vin i smug - mens hun ser på oppussingsprogram hvor de renoverer vakre franske gårder. Så ser hun en jobbannonse: En eldre gutt i Provence trenger en au pair som snakker svensk. Agneta overrasker alle - inkludert seg selv, med å svare på annonsen, og få dager seinere er hun på vei til sitt livs eventyr. «... sympatisk fortelling om å finne tilbake til seg selv og livsgleden, vil garantert appellere til mange i sommervarmen.» Maya Troberg Djuve, Dagbladet "Jeg anbefaler absolutt boka (...), rørende, morsom, herlig. Rett og slett en feelgoodbok. Anita Ness, Artemisias Verden
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788203396281
EAN 9788203396281
Serie Agneta (1)
I sin sjanger synes jeg denne var gull. Jeg er muligens litt farget av at jeg hørte forfatteren selv lese den på svensk. Nydelig lest!
Usynlige og ulykkelige Agneta finner en jobbannonse i Frankrike. Skal hun forlate ektemannen, de voksne barna og Sverige for å bli "au pair" for en "eldre gutt"?
Dette er en roman med herlig humor, stor kjærlighet, eksentriske personligheter, familierelasjoner, ekteskap, demens, vennskap, mat, vin, musikk og kunst. Jeg lot meg underholde og storkoste meg hele veien. Kommer på norsk i juni 2023.
«Je m'apelle Agneta» av Emma Hamberg
Leseeksemplar fra Aschehoug
Agneta er lei av det livet hun har, hvor alt har blitt en kjedelig vane, og alle tar henne som en selvfølge. Hun trenger forandring! Da ser hun en annonse i avisa. En fransk gutt trenger hjelp. Agneta søker, og får jobben. Og snart er hun i Paris.
Fin og hyggelig feelgood-bok som du kan kose deg med. Her er det lett å drømme seg bort.
Anmeldelsen er min personlige mening, som jeg ikke tjener penger på. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket54 bokelskere følger dette verket.