Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken gir en innføring i japansk mat og mattradisjon samtidig som den viser glimt fra Japans kultur og dagligliv. Egne kapitler er viet råvarer, grunnoppskrifter, servering og menyer. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Boken gir en innføring i japansk mat og mattradisjon samtidig som den viser glimt fra Japans kultur og dagligliv. Egne kapitler er viet råvarer, grunnoppskrifter, servering og menyer. Illustrert.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1996
Format Innbundet
ISBN13 9788205227774
EAN 9788205227774
Omtalt sted Japan
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket