Jan Berg

kjuagutt, rocker og seriegründer

et portrett

av (forfatter).

Kapabel 2023 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Jan Harald Berg er en seriegründer som har omsatt for milliarder og solgte livsverket for 460 millioner til Rolls-Royce. Gjennom sin mangslungne karriere har han likevel klart å unngå forsidene i dagsavisene, med unntak for bransjeavisen Skipsrevyen og Dagens Næringsliv.

Han er nå daglig leder av J&F International, der initialene er hentet fra hans eget navn og medgründer Frithjof Hustig. Et av målene deres er å få gjeninnført englandsbåten fra Bergen til Newcastle.

Historien om Jan Berg er heller ikke komplett uten et tilbakeblikk på tiden hans som rocker på 60-tallet, da han var en del av Bergen Beat-fenomenet. Musikken og bandene fra den tiden har han vært med på å gjenopplive som initiativtaker til Bergen Beat Club, der hans flotte sangrøst fortsatt er til glede for mange.

I de siste 14 årene har han slitt mye med clustersmerter, på folkemunne også kjent som selvmordshodepine. Smerten betraktes som en av de verst tenkelige et menneske kan utstå. Heldigvis har han nå fått god hjelp av moderne medisin.

Magne Fonn Hafskor (f. 1963) har vært fast journalist/fotograf i Bergensmagasinet siden oppstarten i 2016. Før det jobbet han i en årrekke som journalist i lokalavisen Åsane Tidende. I de siste årene har han også skrevet flere lange musikerportretter for nettmagasinet Ballade (ballade.no).

Bokdetaljer

Forlag Kapabel

Utgivelsesår 2023

Format Innbundet

ISBN13 9788281632882

EAN 9788281632882

Omtalt sted Bergen

Omtalt person Jan Harald Berg

Språk Bokmål

Sider 144

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket