Jakten på tidstyven

av (forfatter).

Licentia 2015 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Jakten på tidstyven består av historier om dagliglivet som ansatt i en offentlig virksomhet, og kunne like gjerne vært fra en privat bedrift. Forfatteren har mer enn 25 års erfaring som elektroingeniør i private og offentlige virksomheter. Temaene strekker seg fra selvutvikling, utfordring av komfortsonen, julebord, skidag og befaring i vinter-Nord-Norge, via reiseregning, de vanskelig hverdagsvalgene, mening med livet i virksomheten og generelt, til lederkabal og omdømmebygging.
Tidstyver finnes overalt i små og store virksomheter. De dukker opp med sine kaffekopper på kontorplasser og møterom. De kan også materialisere seg som datasystemer, arbeidsgrupper, strategikomiteer, møteserier og mye annet. Kommunal- og moderniseringsministeren innledet jakten på tidstyven og har senere selv reist på turné i offentlig forvaltning og delt ut finnerlønn, et diplom og en pose gullpenger, som er omtrent like symbolske som tidstyvene som er fanget.
Når sant skal sies har man knapt tatt en simpel lommetyv mens man har latt «Nokasraneren» gå fri. Ingen er villig til å peke på den store elefanten i rommet, representant for regjeringen, som har gitt i oppdrag å nedlegge adskillige årsverk i mulighetsstudier, kostnadskalkyler, usikkerhetsanalyser og utredninger for deretter å legge prosjektene i skuffen.

Bokdetaljer

Forlag Licentia

Utgivelsesår 2015

Format Innbundet

ISBN13 9788283390094

EAN 9788283390094

Språk Bokmål

Sider 232

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket